Software voor specifieke sectoren

Syndicus

Het beheer van gebouwen is een complexe en gevarieerde job. Om alle werkvlakken van de syndicus te kunnen opvolgen hebben wij een aantal softwarepakketten geschreven die naadloos aansluiten op uw activiteit!

Rentmeester

Opvolgen van huurgelden, doorvoeren van indexaties, versturen van aanmaningen,... waren nog nooit zo eenvoudig.

Remanufacturing

De remanufacturingwereld heeft zijn specifieke noden en vereisten. Onze software speelt hier perfect op in.

Poeder lakkerijen

Deze software is een toegevoegde waarde voor elke poeder lakkerij.

Metaal- en schroothandelaars

De hele flow van aanmelden tot afrekenen wordt doorlopen. Door het gebruik van badge kaarten wordt alles perfect geregistreerd.

Boekhouding

Software voor de opvolging van boekhoudkundige taken. Dankzij dit pakket heeft u steeds een duidelijk overzicht van de taken die u moet uitvoeren en de documenten die u nog moet ontvangen van uw klanten.

Bouwondernemingen

Volg alle aspecten van u bouwonderneming naadloos op. Van contactbeheer, tot offertebeheer, tot zelfs het beheer van het machinepark.

Planningstool Vrachtwagens

Stel voor al uw voertuigen dagplanningen op. Dankzij de kaartintegratie worden de verschillende locaties van de planning duidelijk!

Schoonheidssalons

Alle aspecten van uw schoonheidssalon komen hier aan bod. Lees de gegevens van uw klanten in door middel van hun identiteitskaart. Houd afspraken bij, volg bestellingen op,...

Kinderdagverblijven

Deze software wordt gebruikt voor het opvolgen van aanwezigheden van de kindjes in uw opvang. Rapporten voor Kind & Gezin kunnen eveneens aangemaakt worden.

ODT naar Word Converteren

Deze tool werd speciaal ontwikkeld voor het converteren van ODT bestanden (OpenOffice of LibreOffice) naar 100% Word formaat