Home

Dé IT-partner voor uw bedrijf

Centraal gelegen in de driehoek Mechelen – Lier – Heist-op-den-Berg biedt ATA IT gespecialiseerde IT-oplossingen op maat van uw bedrijf. Dit zowel op gebied van softwareontwikkeling en -support als hardware, netwerken, infrastructuur en cloud.

Onze medewerkers zijn gedreven experten in hun vakgebied en staan steeds klaar om u de meest passende oplossing te bieden in alle takken van uw IT, op maat van uw bedrijf.

IT die met u meegroeit

De ICT wereld evolueert voortdurend waarop met de gepaste flexibiliteit moet ingespeeld worden. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een flexibele partner die met u en de noden van uw bedrijf meegroeit. Wij streven naar een oplossing die niet alleen vandaag perfect past, maar ook in de toekomst.

Continu bereikbaar

IT in al zijn aspecten (hardware, software, cloud, data, …) is de spil van uw onderneming. U wilt dan ook steeds met uw vragen en eventuele problemen bij uw IT-partner terecht kunnen. Wij stellen een permanent bemande helpdesk, met escalatie naar 2de lijnsupport, ter beschikking en ondersteunen zo mee de continuïteit en performantie van uw bedrijf.

IT Service op uw maat

ATA IT begrijpt KMO’s! We zijn er namelijk zelf één. Dit geeft ons de nodige kennis om u bij de staan op gebied van uw IT. Wij begrijpen wat u nodig heeft en we weten dat de ideale oplossing voor Bedrijf X niet noodzakelijk de ideale oplossing is voor u. Er wordt steeds gewerkt naar een oplossing op uw maat. En dat doen we al meer dan 25 jaar.

Onze Partners

Please check your short code. Gallery does not exists for this Id.